2019. febr. 27.

VENDÉG a SIVATAGBÓL


Amikor megérkezett meglátszott rajta, hogy lelkigyakorlaton volt. Amikor az arcára néztem egy Másik Tekintettel találkoztam. Azt láttam rajta, hogy a szíve szentélyében égő kohó már elkezdte összeolvasztani a mennyeit és az emberit, hogy kiformálja, kiöntse belőle a megigazult új embert, aki majd magán hordozza a mennyei vonásait.
Isten jelenléte úgy burkolta be, amint a beduinok betekerik magukat a burnuszba, hogy védekezzenek a sivatag homokjától. Magamban megköszöntem Jézusnak a Vendégemet. A világ hitetlenségének a sivatagjából úgy hozta el őt hozzám, hogy a Szentlélek beburkolta a Jelenlét burnuszával, hogy megvédje a szemét és a szívét a hitetlen világ sivatagjának szélviharától.  Köszönöm Jézus! Bárcsak minden Vendégem úgy érkezne meg hozzám, hogy a csipkebokor tüzének fénye tükröződne a szívük arcán!
Ima után leültünk beszélgetni, és megtudtam, hogy egy kéréssel jött hozzám. Azt válaszoltam neki, hogy előbb megkérdezem Jézust, hogy Ő mit gondol erről, majd beszélgettünk tovább. Tartottunk egy fél órás csendes szentségimádást majd folytattuk a beszélgetést.
A meglepetés örömével vettem észre, hogy a Szentlélek világos vezetése folytonosan munkát adott íródeákjának és alig győztem imában újra és újrahegyezni a szívem pennáját. Amit nem felejtettem el és sikerült leírni, azt most az Ő engedélyével megosztom Veletek is.
Ha a lufit felfújjuk levegővel, ott marad a szőnyegen.
Ha a lufit feltöltjük héliummal, akkor a plafonon lebeg.
A Jézus ima a szívünk lufiját feltölti Szentlélekkel és az immanensből átléghajózik velünk a transzcendesbe, Isten jelenlétébe. Tehát nagyon nem mindegy, hogy a hitetlen világ sivatagjában mivel foglalkozunk, mivel töltjük meg szívünket.
A Jézus ima, olyan, mint a kovács fújtatója. A Kovácsmester működteti a kezével a fújtatót, az pedig ébren tartja a tüzet, amiben az izzó vas formálhatóvá válik. A mi munkánk az, hogy imádkozzuk a Jézus imát.
A ki be légzés során olyanná válik a szívünk, mint egy Szentlélek fújtató, amely a menny tüzével elevenen tartja a szívünk szentélyében olvadozó, kemény és hideg vasakaratunkat. Ha a Jézus imát úgy végezzük, mint a szüntelen lélegzést, amit nem lehet abbahagyni, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a többi munkát már elvégzi jóságos és szent Kovácsmesterünk.
Vaskaskerítést úgyis lehet készíteni, hogy a függőleges és a vízszintes rudakat hidegen összecsavarozzuk. Igaz, hogy nagyon kockás lesz, de a célnak megteszi. Vagy lehet úgyis, hogy cizellált, díszített mestermunka lesz belőle, de ehhez folyamatosan tűzben kell tartani. Éppen így! Lehet mechanikusan, kockásan is imádkozni hideg szívvel és lehet tűzben égve. Az eredmény más és más lesz.
A Jézus ima és vele az IGE imádkozva történő olvasása olyan, mint a ruminatio, vagyis szent kérődzés. A tehénke, a kérődzés során jobban meg tudja emészteni az eléje tett takarmányt, gazdagon feltárul és felszívódik a beltartalom, így a tehénke erősebb, egészségesebb lesz. A kiválasztása is jobb lesz, és a felesleges salak könnyen távozik el a testéből.
A szent kérődzés során ugyanez történik. Az ember imádkozó szíve az eléje tett jászolból elfogyasztja a mennyei abrakot-IGÉT- , ami erőt és növekedést ad neki az életszentség útjára. A kérődzése során javul az egészsége és az emésztése is. Sokaknak lelki székrekedésük van az életükben és ettől szorongattatva leülnek, betakarják szívük lábait. Nem tudnak tovább haladni, mert valami megfekszi az emésztésüket. A ruminatio során viszont könnyen eltávozik az emberből mindaz a salak, ami tisztátalanná teszi. Ezért a lélek tisztulásának útján is gyorsabban, könnyedebben és vidámabban halad előre az, aki rumináló életmódot folytat. A mennyei dulcolax megoldja az emésztési problémákat és a pszichoszomatikus zsigeri görcsöket
Ezért nemcsak az igaz, hogy az Istent szeretőknek minden a javára válik. Az Istent szeretők a hitetlen világra is áldásként hatnak, mert a terméketlen sivatagot is a RUMINÁLÓK mennyei trágyája teszi termékennyé. Mert amint a levedlett kígyóbőr is hasznot hajt a megtalálójának, éppen így a szentek levedlett bűnei, jellemhibái is áldások a bűnös és hitetlen világ számára.
Jn153. „Ti már tiszták vagytok az IGE által, 
amint mondtam nektek.”
Ha a műhelyben nem ég a tűz, a kovácsmester nem tud dolgozni a rideg anyaggal. Ha nem bocsátunk meg embertársainknak, akkor ez kioltja szívünkben a szentély tüzét és rideg haragban, szeretetlenségben élünk tovább. Ekkor hiába látogatjuk meg családtagjainkat, barátainkat mert olyan lesz ez, mint amikor a zsidó Testvérek a temetőt látogatják. Minden alkalommal visznek egy követ magukkal, amit aztán otthagynak a síron. Egy idő után szép kis kőkupacok, emlékoszlopok jönnek létre, ezért jön a temetőcsősz a kis talicskájával és kihordja onnan a holtak köveit.
A meg nem bocsátás kövei teherként nehezednek ránk melyek alá élve eltemetjük magunkat és kapcsolatainkat. Kiszorítják testünk templomából az utolsókat szuszogó Szentlelket és a hit és szeretet infarktusát okozzák. Ilyenkor gyakran valóban a kardiológiára kerül az elnehezült szívű ember, ahol az orvosok csak a tüneti problémákat tudják kezelni csupán.

Amikor szentgyónást végzünk és elkezdünk járni, lépésről lépésre botladozni a megbocsátás nehéz útján, akkor az történik, hogy a halott szívünk temetőjéből elkezdjük kihordani halott szeretetünk sírköveit. És ha ez túl nehéz számunkra, akkor segítségünkre jön Mária Magdolna és az ő Kertésze, akik segítenek nekünk ebben.
Ezután a csodás gyógyulásokról kezdtünk el beszélgetni, amikor a Vendégem felvette az asztalról Damian S. könyvét, találomra kinyitotta és elkezdte hangosan olvasni. 142.oldal 5. fejezetétől, melynek ez volt a címe.
A testi gyógyulás.

„Néha hallom, hogy az emberek megkérdőjelezik a fizikai gyógyulás fontosságát. Ők azt vallják, hogy a lelki gyógyulás számít igazán, míg a fizikai csak másodlagos. Ez az állítás tagadja azt az értéket, amit maga Jézus helyezett ebbe a lelki adományba és szolgálatba. Az Újszövetségben láthatjuk, hogy mekkora hangsúlyt helyezett Jézus a testi gyógyításra az országáról szóló tanítás és az ördögök kiűzése mellett. Istent a mi teljes emberi lényünk érdekli. Az ember nemcsak lélek, hanem szellem, lélek és test. 1Tessz5.23 és KEK 367. Istennek fontos a teljes személy gyógyulása.
Ekkor a Vendégem az életéről és a betegségéről kezdett el őszintén beszélni, vallani. Hálát adtam Istennek, hogy mindezt az IGE mindent megvilágosító kegyelmének fényében mondhatta el, mert úgy jött el, hozzám, hogy már előre kapott egy IGÉT, ami így szólt.
„Ha a gazdagság miatt virrasztotok, elsorvad a testetek.”Sir31.
Bűnbánatban ismerte el, hogy éppen ez történik Vele. Hogy pénzt keressen, többet dolgozott éjjel, mint nappal és most előrehaladott izomsorvadása van és keresi a gyógyulás útját. Bár mindig is keresztény volt, de érezte, hogy a sok éjszakai munkában fellazultak, meggyengültek benne az isteni erények.
Ezek az erények úgy csatolnak minket Krisztus Testéhez az Egyházhoz, amint az ínszalagok csatolják a csontokat, izmokat az ízületekhez. Ha ezek meggyengülnek, és sorvadásnak indulnak, elveszítjük járóképességünket mind a földi élet, mind mennyei élet keskeny útján. Akkor hiába jár előttünk útmutató Stalkerünk, Jézus Pásztorunk, nem tudjuk követni Őt és elveszünk.
Azt már a remény örömével mondta el, hogy hétfőn ott volt a TŰZ és Fény imaesten, ahol a következő vigasztaló üzenetet kapta.
„Jézus tudja, hogy a szíved mélyén mindig Vele voltál 
és sosem hagytad el Őt.”
Megértett mindent. Azóta örömmel engedelmeskedik a Lélek vezetésének, aki mostanában rendre felébreszti Őt kora hajnalban. Továbbra is dolgozik tehát éjjel, de már nem a pénzért az ördög ganajért virraszt, hanem Isten Országáért imádkozik.
Mert Isten Országa nem evés, ivás, pénz és élvhajhászás, hanem 
Béke, Öröm és Igazság a Szentlélekben.
A leírt szemléltető példákat most kaptam frissiben és most használtam első alkalommal a beszélgetés során. Mivel ilyen sűrűn látogatott meg a Kegyelem, ebből megértettem, hogy Vendégem kérése Jézus akarata számomra, Ő küldte a Vendéget hozzám. Így hát a végén elbúcsúzván, egymás tenyerébe csaptunk azzal. hogy jöhet bármikor a Szent Charbel Ambulanciára.
Vendégem fújtatója örömmel szuszogott szívének kovácsműhelyében. Megkapta a Szentlélek kenetét és a hit erejében reménnyel indult el haza a hitetlenség világának a sivatagjába. Miután elment még megáldottam és távozó alakjában hálásan ismertem fel, hogy beburkolta őt a Lélek az ÚR jelenlétének burnuszába, hogy hitének látását megőrizze a sirokkótól, az ördög porkavarásától.
„A Lélek nyomban arra ösztönözte Jézust, hogy menjen ki a pusztába. Negyven napig kinn maradt a pusztában, közben megkísértette a sátán. Vadállatokkal volt együtt, de angyalok szolgáltak neki.” Márk1.12.
Tudd hát meg kedves Vendégem, hogy az ÚR mindig és mindenütt veled van és nem hagy el sosem.  Ez lesz eddigi életed legáldottabb Nagyböjtje! 
Imádkozom Érted, hogy meggyógyulj teljesen.
Kedves Olvasók! Ugye mennyire más ez, mint a "modern" ezoterikus "gyógyítók" holisztikus módszere. Kérlek ezért Titeket, hogy higgyétek és éljétek az igazságot!
Jn.17.17. "A te Igéd az Igazság.!"
                       " AZ ÚR A TE ORVOSOD!" kiv.15.3.
"Mert nem a gyógyfű és nem a tapasz gyógyította meg őket, hanem a TE IGÉD URAM, amely mindent meg gyógyít!" Bölcs16.12.


Köszönöm Atya! Köszönöm Jézus! Köszönöm Szentlélek!
Köszönöm Szűz Anya! Köszönöm Szent Charbel!
DICSŐSÉG AZ ATYÁNAK A FIÚNAK ÉS A SZENTLÉLEKNEK,
MIKÉPPEN KEZDETBEN MOST ÉS MINDÖRÖKKÉ! AMEN

„Jézus tudja, hogy a szíved mélyén mindig Vele voltál
 és sosem hagytad el Őt.”

És tudd kedves Vendég, hogy Jézus mindig veled van
 csak Te ne hagyd el Őt!


"Nézzétek, úgy küldelek titeket, 
mint bárányokat a farkasok közé! 
Legyetek tehát okosak, mint a kígyók, 
és szelídek, 
mint a galambok! Mt10.16.


VENDÉGEM AZÓTA MÁR JÉZUS VENDÉGE A MENNYBEN! R.I.P.

Nincsenek megjegyzések: