2019. febr. 16.

VÉGVÁRI HÉTKÖZNAPOK

„AZÉRT JELENT MEG AZ ISTEN FIA,
HOGY AZ ÖRDÖG MUNKÁIT LERONTSA!" 1Jn.3.5.

Zajlik az élet a Szent Charbel Ambulancián! 
A tanúságtételt a következők miatt osztom meg:
 1. Hogy Isten dicsősége növekedjék a világban!
2.Hogy a hitetlenek, a kételkedők szívében és az Isten és a gonosz létét tagadó világban, újra megszülethessen és égjen a hit lángja. Ezért, kérem, hogy adjátok tovább a tanúságtételt. 
3. Én pedig az írás közlésével kiszolgáltatva magam, hadd legyek egyre kisebb, szelídebb, alázatosabb, engedelmesebb, Jézus dicsősége pedig növekedjék. 
 Tegnap Jézus egy bálnát és két nagy halat terelt be a halászhálóba.
Ők is megkapták a tanítást és a tanácsokat, majd hazamentek elvégezni a házi feladatukat. Fel kell térképezniük a szellemi fertőzésük nyomait, okait, hol és mi miatt kerültek a démonok fogságába.
„Hol jártál báránykám?
Pogány földön Pásztorkám.
Mit láttál báránykám?
Idegen isteneket Pásztorkám.
Sírtál –e báránykám?
Sírtam bizony Pásztorkám?
Bánod-e báránykám?
Bánom bizony Pásztorkám!
Szabadító imában ezért ezek a Bárányok most még nem részesülhettek. "Csak" áldást kaptak és közbenjáró imát, hogy Jézus szívének fényében értsék meg helyzetük okát, súlyosságát és imádkozva készüljenek fel
a szabadulás napjára.
Várom őket vissza „Eloldozva” szabadító szolgálatra.

Ma, miután elvégezte Ő is a házi feladatát, visszatért az Ambulanciára a múlt heti bálna, hogy a szabadulásáért imádkozzak. Az Akolitusom is jelen volt az alkalmon és a háttérben imádkozta a rózsafűzért.

Az eset súlyos volt, mert az "Eloldozva" szabadító szolgálat nem volt elegendő. Ugyan megtiltottam a manifesztációkat, de a a Beteg testének gyötrése nem szűnt meg miközben szabadult. Mivel papoknak püspöki engedély nélkül is engedélyezett a latin nyelvű kis exorcizmus végzése, ezért ezt kezdtem el imádkozni. A szolgálat mintegy hetven perces volt összesen mire megszabadult és meg tudott nyugodni.
 Más rendkívüli esemény nem történt.
A végén imádkoztam Jézus Báránykájáért és betöltötte a Szentlélek. Békével, örömmel, hitben megerősödve ment haza, de fizikailag elfáradva.

Én és az Akolitus is jól vagyunk minden szempont szerint - Istennek legyen hála – és az alkalom után én felpörögtem a hálaadásban. A felpörgés már tegnap este elkapott és a Sabbat Menyasszony bejövetelének örömében telt el a péntek este. Mintha a Lélek előre örült volna bennem Jézus mai győzelmének.
Jödid Nefes, Jödid Nefes, Jödid Nefes!

Áldással és szeretettel!
Tibor atya!

Egy hétvégén 2 nagy hal és 1 bálna!
Köszönöm Jézus! Köszönöm Jézus! Köszönöm Jézus!

Zsolt18.35. Ő tanítja kezemet a harcra, karjaim ércíjat feszítenek. 
Oltalmazó pajzsodat átadtad nekem, jobbod támogat engem, sokszor lehajoltál hozzám. 
Biztossá teszed lépteimet, és nem inognak bokáim. 
Üldözöm és utolérem ellenségeimet, nem térek vissza, míg nem végzek velük. 
Szétzúzom őket, nem tudnak fölkelni, lábam elé hullnak. Fölruháztál erővel a harcra,
térdre kényszerítetted támadóimat. Megfutamítottad ellenségeimet.
DICSŐSÉG AZ ATYÁNAK A FIÚNAK ÉS A SZENTLÉLEKNEK, MIKÉPPEN KEZDETBEN MOST ÉS MINDÖRÖKKÉ! AMEN

Márk 16.2 Szemükre vetette hitetlenségüket és keményszívűségüket, hogy nem hittek azoknak, akik feltámadása után látták.

Az apostolok küldetése.


Aztán így szólt hozzájuk: „Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek. Aki hisz és megkeresztelkedik, üdvözül, aki nem hisz, az elkárhozik. 

Akik hisznek, azokat ezek a jelek fogják kísérni: Nevemben ördögöt űznek, új nyelveken beszélnek, kígyókat vehetnek kezükbe, és ha valami mérget isznak, nem árt nekik, ha pedig betegekre teszik a kezüket, azok meggyógyulnak.”

Az Úr Jézus, miután szólt hozzájuk, fölment a mennybe, elfoglalta helyét az Isten jobbján,ők meg elmentek, s mindenütt hirdették az evangéliumot. 

Az Úr velük volt munkájukban, 
és tanításukat csodákkal kísérte és igazolta.





Nincsenek megjegyzések: