2020. máj. 3.

KARANTÉN PÜNKÖSD


KARANTÉN PÜNKÖSD!

A TŰZ ILLATA - vers mp3
(A kép alatt olvasható a bejegyzés.)

https://gloria.tv/post/V8DraBA3hn7M41X2xXCtaizhQ

























Emlékszem milyen hálás örömmel olvastuk mindig, ha egy-egy Tűz és Fény imaest után visszajelzést kaptunk arról, hogy a közbenjáró imádság alatt, Valakit valamely módon, de bizonyosan megérintett a Szentlélek.

Közös tapasztalatunk ekkor az, hogy nem hiába végezzük a szántás vetés munkáját. Megerősödtünk abban a hitben, hogy az imát, a böjtöt folytatni kell erre a szándékra, mert Isten jelekkel áldja meg a szolgálatunkat.
Jézus akkor is munkálkodik, ha mi arról nem kapunk jelzést. Ám ha kapunk, azért nem csupán hálásak vagyunk, hanem azt a felelősség hálájával meg is kell osztanunk.

Azt tapasztalom, hogy valahogy ilyen a verselés szolgálata is, vagy talán még nehezebb. Hiszen egy ilyen imaestre nagyon sokan jönnek el, tehát van rá igény, van rá érdeklődés.
Viszont a változó világban manapság már kevesen olvasnak könyveket és talán még kevesebben verseket. Ráadásul a versek világában én csak egy szűk szegmens vagyok, mert szinte csak vallásos témájú verseket írok.

Ezért a verseket mindig imádkozva írom, és mindig megáldom az elkészült verseket és az Olvasókat. Imádkozom a címzettekért, hogy Isten akarata legyen meg az életükben, kapjanak ehhez erőt, gyógyulást, szabadulást és teljenek el a Szentlélekkel.
Azzal a hittel bocsátom a verseket a netre, hogy az ÉLŐ VÍZ majd elviszi őket oda, ahol, akinek éppen leginkább szüksége van rá.
Nagyon ritkán kapok visszajelzést. Mindegyikért hálás vagyok, mert ezekből látom, hogy nagyjából jó-e az irány, van-e valami gond a versekkel.
Akkor is megírom a verseket, amikor nem jeleztek vissza és a karanténból hittel küldöm tovább, mint a papírcsónakot a gyerek a Dunán. 
Az az érzés bizsereg bennem, hogy nem hiábavaló a munkám és a Víz átfolyik rajtam, a szobán és a plébánián.

Mellékelek egy rövid mondatot az egyik utóbb beérkezett levélből. Ez megerősít engem abban, hogy a verseléssel is lehet még egy remete lyukból is evangélizálni, lelkeket elérni, akiket megérint a Kegyelem által a Szentlélek. Tehát a versekkel való munkát, mint meghallás, fogadás, leírás, rendezés, megfelelő zene keresése hozzá, továbbítás, érdemes folytatni Isten dicsőségére, az Egyház javára és a lelkek üdvösségére!
Ha az összes versemből csak egy szívet talál el a Szentlélek, akkor már bőven megérte és bőven adok hálát érte.

Köszönöm Istennek és a Cor at Lumen Christi Közösségnek, hogy erre megtanítottak!
S.D.G.! Váljék minden Isten nagyobb dicsőségére!
Áldással! T.
 És itt az idézet egy levélből.
„Tibor Atya!
Nem  bírom abbahagyni a zokogást a versedre, csak újra és újra hallgatom, lüktet bennem is...
Felrepíti, elragadja a lelkem...és viszi-viszi Isten elé.
Köszönöm, köszönöm!

- Küldök egy vicces húsvéti verset a legrissebbek közül.


https://gloria.tv/post/TADNju3vZapL63A6TCzHXSE38




DICSŐSÉG AZ ATYÁNAK A FIÚNAK ÉS A SZENTLÉLEKNEK, MIKÉPPEN KEZDETBEN MOST ÉS MINDÖRÖKKÉ, ÁMEN!
Halljátok Ti is? A rigó folyton azt fütyüli:

S.O.S




Nincsenek megjegyzések: