2018. ápr. 11.


GYÜMÖLCSOLTÓ BOLDOGASSZONY AJÁNDÉKA

Régóta szeretett volna eljönni hozzám az ÚR egy kedves, de igencsak szenvedő Gyermeke és hol neki, hol nekem nem volt jó az időpont. Ezen az áldott szép tavaszi napon azonban végre megérkezett, amint a tél után az áprilisi napsugár is. Több órán keresztül imádkoztunk, beszélgettünk, és amint a méhecske gyűjtögeti a virágport, úgy gyűjtögette össze a Szentlélek az adatok nektarinját a kezeléshez, a sebek ellátásához. Végül nem kezelés lett belőle, hanem ambuláns műtét.
A vélt teljes diagnózis után elkezdtem az imádságot. Meghívtam a műtéthez a mennyei asszisztenciát is vagyis, a szentek közül a legkedvesebb barátaimat…stb. Imádkoztam és utólag visszagondolva ahhoz hasonlított az egész folyamat, mint amikor kivonul egy tv stáb, hogy felvegyenek élőben és közelről egy szívműtétet és a stáb tagjai közben időnként munkát, szerepet cserélnek.
Egyszer úgy éreztem magam, mint a kezdő sebész, aki mellett ott áll a Főorvos és a szavaival irányítja a műtétet végzőnek kezét, hogy mit mikor és hogyan tegyen, és mi legyen a következő lépés
Máskor meg olyan volt mintha én lettem volna a kameraman, aki filmezi az egészet és magán kívül van attól, amit éppen lát. „Láttam” hogy Jézus főorvos hogyan veszi kezébe Gyermekének az életét és a szívét, de már nem is csak láttam, hanem Jézusban, egymásban élve együtt műtöttünk. Én imádkoztam emberi szavakkal Ő pedig úgy műtött és gyógyított isteni erővel, hogy a szavam volt a szike, a fertőtlenítőszer és a gyógyszeres balzsam egyszerre….és közben láttam végbemenni a szabadulását, gyógyulását a betegnek, majd amikor Jézus behelyezte a beteg testébe az általa megformált ÚJ szívet, láttam megjelenni a paciens arcán az új szív lüktető erejének fényes örömét…

..és mint a felhő, cseppenő harmata, az egészet átjárta a szeretet kenete és Jézus jelenléte. Történt mindez oly gyöngéd szeretettel és erővel, hogy én hangosan sírtam a boldogságtól, hogy én nyomorult bűnös ennek részese lehettem. Legszívesebben azt mondtam volna Jézusnak, amit Péter mondott: „Uram menj el tőlem, mert bűnös ember vagyok!”….óh, de még inkább maradj még, mert kimondhatatlan boldogság a Te jelenléted.
1000x1000 hálával köszönöm, hogy ezen az ünnepen ilyen szép ajándékot kaptunk. Ekkor értettük meg, hogy miért tolódott ide-oda a műtét időpontja. Mert az alázatos Jézus azt akarta, hogy egyenesen Édesanyja kezéből kaphassuk meg ezt az ajándékot ezen a napon.
Örökké emlékezetes marad számunkra Gyümölcsoltó Boldogasszony napja. Imádkozom is, hogy mindaz, ami a Szentlélek által rá lett oltva Isten Gyermekének új szívére az bőséges gyümölcsöket teremjen a kellő időben.  Legyen minden Isten nagyobb dicsőségére!
Köszönöm Jézus, köszönöm Szűz Anya!
DICSŐSÉG AZ ATYÁNAK A FIÚNAK ÉS A SZENTLÉLEKNEK MIKÉPPEN KEZDETBEN MOST ÉS MINDÖRÖKKÉ! AMEN

Ui. Miközben e sorokat gépeltem szemem előtt lebegett Kempis Tamás intelme a Krisztus Követése c. munkájából.

„Jó nekem Uram, ha megalázol, hadd tanuljam rendelkezéseidet, hogy elvessem magamtól szívem minden fölfuvalkodását és kevélységét.
Hasznomra van az, ha szégyen borítja arcomat, így inkább Nálad keresek vigasztalást, mint az emberek között. Csak Nálad Uram Istenem, lelkek mennyei orvosa, aki megsebesítesz és meggyógyítasz….” 275.old.
Miközben begépeltem ezt a bejegyzést azért imádkoztam, hogy helyes dolog-e ilyen kegyelmekről beszámolni. Végül azért tettem meg mégis, mert a blogomnak a tanúságtétel a célja és ez a mottója:

"A király titkait meg kell őrizni. Isten tetteit azonban föl kell fedni és hirdetni kell." Tób12.7.

Ezért arra kérlek téged, aki ezt most olvasod, hogy imádkozz értem, hogy eme kegyelmek mellett, őszinte szívvel tudjak megmaradni az IGE igazságaiban: nyomorult bűnös ember vagyok, aki Jézus nélkül már régen elkárhozott volna, haszontalan szolga vagyok, aki verést érdemel. És, hogy ez mennyire így van, bizonyítandóan hallgasd meg ezt a tanúságtételt, melynek a címe: a király meztelen.

https://gloria.tv/audio/vFvCNVP6gBiU6vVFmeBieTQdT



Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe előtt egy nappal készült montázs. 
Húsvét 3.vas. szentmise könyörgése.

Nincsenek megjegyzések: