2017. jan. 2.

MEGGYÓGYULTAM AGYDAGANTBÓL-FUTURE IN THE PAST
KIEGÉSZÍTŐ PONTOSÍTÁS/FONTOSÍTÁS.
Félreérthető módon hangzik el a beszédemben, hogy a szabad keresztény Gyula testvér volt az egyetlen a sok ismerősöm közül, aki a hit bátorságával hívott fel azzal a szándékkal, hogy még a műtét előtti estén telefonon keresztül imádkozzon értem.
Ez nem a Többiek elmarasztalását jelenti, hiszen tudom és köszönöm, hogy sokan imádkoztak értem abban az időben a távolból.
Azért emeltem ki ezt a mozzanatot és azért mondtam el, hogy a hitben bátorítsak Mindenkit. Tudom ui. hogy az emberek azt gondolják ilyenkor magukban, hogy nem illik a súlyos beteget zavarni ezért nem is hívják fel a beteget. Azt is gondolják tévesen, hogy a műtét előtt nem illik a beteget összezavarni azzal, hogy személyes közbenjáró imát ajánlunk fel neki telefonon keresztül, mert az a helytelen gondolat áll ez mögött, hogy nem illik a halálos beteget az ima, a gyógyulás hamis reményével kecsegtetni.
Higgyétek el! A hívő beteg nem így gondolja, és nem ezt várja el Barátaitól, hanem a tetőt bontó barátok hitének lehetetlent és akadályt nem ismerő bátorságát és szeretetét, amellyel Jézus elé viszik a szenvedőt.
Nos, a szabad keresztény Gyula testvér nem az illemmel törődött, hanem azzal, hogy mire indítja őt az ÚR Szent Szelleme.
Miután elfogadtam a hitben az imáját és a kapott gyógyulást én nem akartam menni onkokezelésre, de rábeszéltek, meggyőztek. Jan. 29-én volt a műtétem, amikor a hat centis cisztás daganatot eltávolították a fejemből. Hét hónappal a műtét után derült ki MR vizsgálaton, hogy a Rengeteg kezelés mellett ismét egy négy centis cisztás daganat nőtt a fejemben. Ekkor döntöttem, úgy, hogy nem kérem a további onkológiai kezeléseket, bár nem tudtam még, hogy hogyan és merre tovább. A  Gondviselés azonban azonnal segített és elvezetett a Paleomedicina Klinikára és azóta, az ott tanult terápiával gyógyulok.
Eltelt két hónap az MR óta, amikor ismét MR vizsgálatom volt esedékes. Az agresszív daganat alapján azt várták, hogy ha hét hónap alatt nőtt négy centit, akkor bizonyára most is nőtt valamelyest az eltelt két hónap alatt főleg azért is, mert nem kaptam az onkológiai kezeléseket.
Az eredmény azonban azt igazolta amit a ketogén terápiától vártunk, hogy nem nőtt semmit sem a ciszta mérete. Ez azt erősíti meg, hogy jó döntés volt elhagyni az onkológiai kezeléseket – melyről meggyőződésem, hogy nem más, mint egy meghosszabbított halálos zsákutca – és elkezdeni a nulla százalékos szénhidrát mellett az evolúciós paleo ketogén étrendet.
Tanúság: a hit legyen bátor cselekvő hit!
Isten nem a passzivitásban cselekszik, hanem ha merünk a hitben bátran kilépni a konvenciókból.
 „Bátorság! Ne féljetek! Mk 6.50Megjegyzés küldése